Vanilla Custard 60ML
kr 229,00 inkl. mva

kr 183,20 eksl. mva.
? Tax based on Norway.

BOOST*

En utrolig delikat vaniljeblanding. Om du har smakt Grants Vanilla Custard og liker den, blir du garantert fornøyd med denne versjonen. 

PGVG 20/80
Produktets tilstand:
ny
Brand:
Elegans Ejuice
Artikkel nr.:
EVS

Description

Detaljer

Tilbakemeldinger

(Skriv omtale)
Nydelig!
En høydare! Top notch! Dere traff virkelig med denne og den er et must have for vanilla custard elskere. Deilig myk vaniljekrem smak som gir deilig ettersmak. Anbefales!!!!
28.01.2017 - Therese Sebergsen
Nydelig:)
Endelig en vanilla custard som smaker som den skal, har prøvd mange forskjellige også grants vanilla custard som eg ikkje var nokke spesielt fan av. Vist du vil ha en vanilla custard som smaker som den skal er valget enkelt kjøp denne er ikke noen vits og prøve noen andre en denne da dette er den beste av alle har sikkert prøvd over ti forskjellige uten hell før eg tok en sjangs på denne og den er nå min all day vape:)
14.12.2016 - William breivik
Vanilla Custard
Fikk prøve en tank med denne og jeg må si jeg ble imponert! har prøvd litt forskjellig vanilje fra andre merker og ingen kan måles med denne! Anbefales på det sterkeste!
05.10.2015 - Julian Marthinsen
Rett og slett knallgod
Må prøves
22.09.2015 - Vibeke
Jeg har testet endel vanilla custard fra forskjellige forhandlere som jeg ikke har vært noe særlig fornøyd med,og var skeptisk til å prøve denne også, men valgte å ta en sjanse og det har jeg ALDRI angret på. Dette er absolutt den beste vanilla custard jeg har smakt og jeg kommer til å bestille mange flere. Kan også anbefale å blande denne 50/50 med Hemingway da får du en deilig vanilje smak sammen med lakris ( anis) ️ ️ ️ ️ ️ Jeg vil også anbefale elegansjuice på det sterkeste, tipp topp service. Veldig hyggelig rask og ryddig handel ️ ️ ️ ️ ️
16.08.2015 - Monica Rebecca Skjerkholt
Nydelig
Mmmmmm, denne er like god som den originale GVC :-) Denne skal jeg ha mer av, tommel opp!
06.08.2015 - Dorte
HELT RÅTT HVA DENNE GIR DEG
Dette er noe av det beste jeg har dampet på lenge, dette er prima vare som jeg lett kan anbefale til alle. Prøvd denne på dual/enkel coil - kayfun og billow 2 tank. Når du damper denne kjenner du en myk krem kommer sigende inn i munn deretter venter du bare på en eksplosjon av vanilje. Tro meg den kommer :)
16.07.2015 - Anders Eskedal
Produktet er tilført din handlekurv
x

-------- eller --------