The Dude 60ML
kr 229,00 inkl. mva

kr 183,20 eksl. mva.
? Tax based on Norway.

BOOST*

Du kjenner kanskje igjen smaken?, denne er laget med Snake Oil som grunnlag, litt anis, litt sitron og mange andre gode ingredienser gjør denne kanskje til vår flotteste smak så langt!

PGVG 40/60
Produktets tilstand:
ny
Brand:
Elegans Ejuice
Artikkel nr.:
LBSK

Description

Detaljer

Tilbakemeldinger

(Skriv omtale)
Fantastisk
kjempe go. 5 av 5 blir nok en av minne everyday vape smaker =)
28.05.2016 - Kai
God og forfriskende!
God og forfriskende smak! Den river litt i halsen, og jeg syntes at jeg fikk en frisk og lett pust etter at jeg tok noen trekk. Litt som at den renset litt opp i halsen!
18.02.2016 - Kenneth
Dude is goood
Veldig god og kraftig smak som gir halsrøsk selv uten nikotin.
04.02.2016 - Martin Poverud
Meget god damp.
Denne er å annbefalle! ikke for sterk, ikke for søt. :)
02.02.2016 - Dahlen
Fantastisk!
Utrolig fornøyd med denne! Blitt min hverdagsdamp. Anbefales på det sterkeste!
21.11.2015 - Tonje
Fantastisk
Sykt bra smak ! :D
10.11.2015 - Joachim
WOW
Etter å ha fått vapemail et par dager siden så har vape verdenen min blitt forandret. Til nå så har jeg likt litt av vært. Heisenberg og goosejuice var liksom favorittene. Så ble jeg invitert her. Så igjennom smakslisten. Hmm ganske mye godt der så det ut. Så sa jeg det. The dude. Blanding av heisenberg og snake oil(en juice jeg har hatt lyst til å prøve leeenge) så. Jeg tenkte why not. Bestilte 50 ml med det. Fyller det på tanken. Fyrer den opp ved 120w. BAM! Smak. Deilige trekk. Friskt. Sterkt. Sitron. Alt som er godt i verden kom igjennom coilene så inn i lungene. Masse smak. Så idet jeg puster ut. Kommer alt igjen i en KJEMPESKY. Tror jeg aldri har vært så imponert av en smak noen gang. Dette må prøves og anbefales såpass sterkt. Jeg tror om jeg måtte velge mellom alle juicene i verden og mer the dude så hadde det vært duden hver dag.
26.09.2015 - Simon Bailey
Må prøves!
Denne Juicen har det beste fra Heisenberg og det beste fra Snakeoil (Om du er kjent med disse smakene fra før) satt sammen til en om mulig enda bedre smaksopplevelse! Personlig er jeg på god vei til å bytte ut to favorittjuicer med denne! :)
19.06.2015 - Ragnvald
Produktet er tilført din handlekurv
x

-------- eller --------